Advertisement

Хорватія – Іспанія - Vqjesmyqegjtqm / На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.

Хорватія – Іспанія - Vqjesmyqegjtqm / На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч.. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. «фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів.

Aocg3zoebb6 Om
Aocg3zoebb6 Om from s-cdn.sportbox.ru
Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. На чемпіонаті європи щойно зіграли найкращий матч. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Це був найкращий матч євро! Не проходила так далеко на. Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Унай сімон, гайя (альба, 78), аспілікуета, лапорт, ерік гарсія (пау торрес, 72), сарабія. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Z57syly1kwsfim
Z57syly1kwsfim from apostrophe.ua
Рахунок гри в рамках 1/8 євро 2020, як пройшов матч читайте на football24.ua. Іспанія перемагає хорватію у драматичному матчі в овертаймі. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі.

Іспанці пройшли далі по турнірній сітці.

Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці захопили ініціативу з перших хвилин. Не проходила так далеко на. У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото). Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру:

«фурия роха» вышла в 1/4 финала чемпионата европы ⋆ футбол на sport.ua. Іспанія вкотре довела перевагу на полі і стовідсотковий контроль м'яча. Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. В 1/8 фіналу євро збірна іспанії переграла збірну хорватії.

1rwkixfiho0q2m
1rwkixfiho0q2m from storage.tele-sport.ru
В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Зустріч пройшла на стадіоні «мануель мартінес. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: Іспанці пройшли далі по турнірній сітці. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Хорватія та іспанія забили 8 голів за 120 хвилин, але перемогу святкувала команда луїса енріке. Зірочка команди луїса енріке побив вічний рекорд руні (фото).

Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро.

Трансляцію поєдинку, а також обговорення в атмосфері футбольного паба дивіться в ефірі. Як іспанія забивала третій гол у ворота хорватів в матчі чемпіонату європи. Іспанці, які на груповому етапі показали не дуже переконливий футбол, спробують не повторити долю нідерландів. Команди не змогли визначити переможця в основний час © uefa.com. Здавалося, що в цьому матчі уже все вирішено, однак в останні 10 хвилин основного часу хорвати включилися у гру і змусили. Педрі, 20 (автогол), оршич, 85, пашаліч, 90+2 — сарабія, 38, аспілікуета, 57. Збірна іспанії уперше з 2012 року пройшла в чвертьфінал міжнаодного турніру: У матчі 1/8 фіналу чемпіонату європи іспанія обіграла хорватію з рахунком 5:3 і завоювала путівку до чвертьфіналу. Збірна іспанії стала п`ятим учасником чвертьфіналів на чемпіонаті європи з футболу 2020. Це був найкращий матч євро! В 1/8 фіналу у додатковий час іспанія виграла з рахунком 5:3 у хорватії. Іспанія і хорватія зіграли найкращий матч на євро. Пізніше іспанія забила третій м'яч, автором якого став торрес, але хорватія хорватія — іспанія 3:5.

Posting Komentar

0 Komentar